Amplit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen kymmenen suurimman talotekniikkaurakoitsijan joukkoon.

Liikevaihto

Henkilöstö

valmista urakkaa

valmista huoneistoa

Sähköurakointi - 32 vuotta
Huolto ja kunnossapito - 23 vuotta
Talotekniikka - 16 vuotta
LVI-urakointi - 15 vuotta

Osaamista. Asennetta. Talotekniikkaa.

 

Aloitimme toimintamme vuonna 1987 vaativien projektien sähkö- ja teleurakoitsijana. Viime vuodet ovat olleet Amplitille kasvun aikaa. LVI-yksikön perustamisen myötä toimintamme on laajentunut kattamaan koko talotekniikan. Olemme myös lisänneet panostustamme kiinteistöjen sähköjärjestelmien sekä tieto- ja turvaverkkojen ylläpitoon ja pienurakointiin. Henkilökuntamme lukumäärä on kasvanut 200 ammattilaiseen ja olemme valmiita entistä vaativampiin projekteihin.

Kuvassa Amplitin hallituksen jäsenet Guy Hellman, Anna Hellman, Lotta Hellman, Jan Hellman, Tiina Kaijalainen, Jukka Kaijalainen ja toimitusjohtaja Jussi Kuusela

Hallituksen asettamat tavoitteet

Amplit Oy:n hallituksen asettamat yhtiön tavoitteet on olla luotettava yhteistyökumppani, jolla on riittävät resurssit ja korkea ammattitaito vaativimpienkin talotekniikkakohteiden toteuttamiseen. Amplit kehittää jatkuvasti toimintatapojaan ja pyrkii olemaan kehityksen kärjessä teknisesti sekä laadullisesti. Yhtiö käyttää omaa työvoimaa aina kun se on kannattavaa.

Amplit kehittää ja kouluttaa henkilökuntaansa, antaa mahdollisuuksia uralla etenemiseen ja pyrkii olemaan alan paras työpaikka.