Amplitin tavoitteena on olla alan paras työpaikka.

Avoimet työpaikat

Lisätiedot ja hakemukset

Katso tehtäväkohtaiset yhteystiedot.

Yleisissä rekrytointiin liittyvissä asioissa:

  • Sähkö/ Mika Lindén, p. 050 351 4896
  • LVI/ Antti Jalova, p. 050 576 9493
  • Huolto/ Petri Myllyniemi, p. 040 590 7618

Jos meillä ei juuri nyt ole toiveitasi vastaavaa hakua auki, lähetä avoin hakemus sivun yläreunasta.

Säilytämme työhakemuksia järjestelmässämme noin vuoden.

 

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat urakointi sekä huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Toimimme kahdessa toimipisteessä Helsingissä ja Espoossa.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin. Me vastaamme rakennusten ilmasta, vedestä, lämmöstä, sähköstä, tieto- ja turvaverkoista sekä projektin jälkeisestä huollosta ja kunnossapidosta.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla alan paras työpaikka. Organisaatiomme ja toimintatapamme on rakennettu siten, että vastuu on jaettu laajasti. Eri työvaiheiden paras asiantuntija vastaa ja raportoi omasta osakokonaisuudestaan.

Jatkuvan kouluttamisen avulla pyrimme pitämään henkilöstömme ammattitaidon vaativien tehtävien mukaisella tasolla. Koulutuksen avulla pyrimme myös laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

 

Asennustyöt LVIS

Työmailla sekä huollon ja kunnossapidon osastolla työskenteleville asentajillemme tarjoamme haastavia työtehtäviä kaikissa alan asennus- ja kärkimiestehtävissä. Arvostamme riittävän ammattitaidon lisäksi joustavuutta sekä kykyä toimia yhteistyössä eri osapuolien kanssa. Tehtävissä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta ja hyvää motivaatiota. Tarjoamme vastineeksi kilpailukykyisen palkan, laadukkaat työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä ammattitaitoiset työkaverit.

 

Tekninen ja kaupallinen työ

Projektipäällikkömme ja -insinöörimme hoitavat projektien budjetti-, aikataulu-, miehitys- ja hankintasuunnittelun sekä vastaavat projektin toteutuksesta. Tehtävissä vaaditaan hyvää teknistä osaamista sekä organisointi- ja kommunikointikykyä. Projekteissamme on liitäntäpintoja useisiin eri yhteistyökumppaneihin: asiakas, työryhmä, suunnittelijat jne. Tarjoamme haastavia tehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä, kasvattaa vastuuta ja vaihtaa tehtäviä yrityksen sisällä.

Tarjouslaskentamme tarjoaa haastavia laskentatehtäviä. Tehtävät antavat mahdollisuuden tutustua projektien kustannusrakenteeseen ja antavat hyvän kokonaiskäsityksen niiden sisällöstä. Teemme tarjouksia teknisesti erittäin vaativista kohteista, joissa pääsee tutustumaan erilaisiin teknisiin järjestelmiin ja laitevalmistajiin. Käytössämme on nykyaikaiset tietojärjestelmät.

Sähkötyösuunnittelu tehdään viimeisimpiä CAD-ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä käyttäen. Toteutettavat kohteet ovat tyypillisesti teknisesti vaativia, jolloin tarvitaan laaja-alaista suunnittelua. Työsuunnittelutehtävät vaativat vahvaa teknistä osaamista ja kokemusta.

Talous- ja henkilöstöhallinto-osastomme tukee teknistä toteutusta ammattitaidolla ja tarpeisiin vastaten. Osastolta löytyy osaamista kirjanpidosta, myyntireskontrasta, ostoreskontrasta, palkanlaskennasta sekä HR:stä.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, laadukkaat työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit.

 

Harjoittelu- ja opinnäytetyöt

Amplit Oy:llä on toimivat yhteistyösopimukset eri pääkaupunkiseudun ammattioppilaitosten kanssa.

Yhteistyö toimii siten, että ammattioppilaitoksen kanssa on sovittu ns. kummiluokan perustamisesta heti opiskelun alusta lähtien. Tällöin harjoittelijat ovat koko opiskeluajan harjoittelujaksoillaan töissä samassa yrityksessä. Tämä mahdollistaa laaja-alaisen tutustumisen alan eri työtehtäviin jo opiskelun aikana ja joustavaan siirtymiseen työelämään valmistumisen jälkeen. Harjoittelijoina on sekä nuoriso- että aikuisasteen opiskelijoita. Myös erilaiset opiskeluun kuuluvat opinnäytetyöt on mahdollista suorittaa meillä.