Amplit Oy työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Toimimme kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

 

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

 

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Organisaatiomme ja toimintatapamme on rakennettu siten, että vastuu on jaettu laajasti. Eri työvaiheiden paras asiantuntija vastaa ja raportoi omasta osakokonaisuudestaan.

Jatkuvan kouluttamisen avulla pyrimme pitämään henkilöstömme ammattitaidon vaativien tehtävien mukaisella tasolla. Koulutuksen avulla pyrimme myös laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

Projektipäällikkömme ja -insinöörimme hoitavat projektien budjetti-, aikataulu-, miehitys- ja hankintasuunnittelun sekä vastaavat projektin toteutuksesta. Tehtävissä vaaditaan hyvää teknistä osaamista sekä organisointi- ja kommunikointikykyä. Projekteissamme on liitäntäpintoja useisiin eri yhteistyökumppaneihin: asiakas, työryhmä, suunnittelijat jne.

 

Haemme

IV-projektipäällikköä tai työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan LVI-organisaatioomme. Vastaat tulosvastuullisesti IV-urakoiden menestyksekkäästä läpiviemisestä ja raportoit työstäsi esimiehellesi. Toimit esimiehenä IV-asentajille sekä osallistut toiminnan kehittämiseen LVI-organisaatiossamme.

 

Edellytämme

Sinulla on vähintään muutamia vuosia työkokemusta ilmanvaihtoalasta sekä referenssejä IV-työnjohtajan pätevyyksistä tavanomaisiin kohteisiin. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta toiminnasta ja olet innokas kehittämään kasvavaa LVI-organisaatiotamme. Arvostamme omatoimisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa. Kokemus monipuolisista TATE-projekteissa toimimisesta sekä työurakoiden tekemisestä alihankinnalla katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme haastavia tehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä, kasvattaa vastuuta ja vaihtaa tehtäviä yrityksen sisällä. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, laadukkaat työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit.

 

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hakemukset

Hakemukset (sis. CV+palkkatoive) sekä lisätiedot tehtävästä:

LVI-toimialajohtaja  Antti Jalova

puh. +358 50 576 9493

antti.jalova@amplit.fi

 

Julkaistu 29.1.2020