Taloushallinnon assistentti

Määräaikainen, osa-aikainen: 1.10.2019-31.8.2020

 

Etsimme osa-aikaista työntekijää määräajaksi taloushallinnon tiimiimme Helsingin Malmille. Työ sopii kaikille taloushallinnosta kiinnostuneille ja koulutamme hakijan itse työtehtäviin. Taloushallinnon prosessien tuntemus katsotaan eduksi, mutta erityisesti toivomme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn.

Taloushallinnon assistentin työ pitää sisällään ostoreskontran päivittäisasioiden hoitamista, mm. ostolaskujen käsittely, erääntyneiden laskujen seuranta, laskureklamaatiot. Kesäaikana pääset myös tutustumaan palkanlaskentaan ja myyntilaskutukseen tuurauksien muodossa.

Meillä on tarjota osa-aikaista työtä maanantai-, tiistai- ja perjantaipäiville. Työsuhde alkaa 1.10.2019 ja päättyy 31.8.2020. Kesän ajaksi voimme tarjota myös kokoaikaista työtä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule osaksi perheyritystämme!

 

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Meitä onkin jo yli 200 ja toimimme ympäri pääkaupunkiseutua sekä kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

 

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

 

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Koulutuksen avulla pyrimme laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

 

Hakemukset

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ja lisätiedot tehtävästä:

Talouspäällikkö Katja Villemson

katja.villemson@amplit.fi

p. 040 742 0575

Päivitetty 29.5.2019