Projektipäällikkö Espoon sähköurakointiin

 

Haemme

Haemme ammattitaitoiseen sähköurakoinnin tiimiimme sähkön projektipäällikköä kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Haukilahden toimipisteeseemme Espooseen. Vastaat työssäsi vaativien sähköurakoiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta laatujärjestelmämme mukaisesti ja osallistut yrityksen toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen. Toimit myös esimiehenä sähköasentajaryhmälle sekä projekti-insinööreille ja raportoit vastuualueestasi Espoon toimipistejohtajalle.

 

Edellytämme

Sinulla on useampi vuosi työkokemusta sähköurakoinnista sekä referenssejä vaativien kohteiden toteuttamisesta. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta toiminnasta ja olet innokas kehittämään organisaatiotamme. Arvostamme omatoimisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa. Kokemus monipuolisista TATE-projekteissa toimimisesta sekä työurakoiden tekemisestä alihankinnalla katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa omat kykysi, kasvattaa vastuuta onnistumisien kautta sekä luotsata asentajatiimisi laadukkaasti tavoitteisiinsa. Muokataan tehtävänkuvaasi yhdessä osaamisesi, kokemuksesi ja tavoitteidesi mukaiseksi.

Tarjoamme laadustaan tunnetun suomalaisen perheyrityksen ketterän toimintaympäristön, jossa kasvua ja kehittymistä ei jarruta turha byrokratia ja jossa talo on täynnä talotekniikan asiantuntijuutta ja asennetta.

 

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Meitä onkin jo yli 200 ja toimimme ympäri pääkaupunkiseutua sekä kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Koulutuksen avulla pyrimme laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

 

 

Hakemukset

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Espoon toimipistejohtaja Mikko Kaijalainen

+358 50 461 7352

mikko.kaijalainen@amplit.fi

 

 

Päivitetty 8.1.2019