Sähköasentajia Helsinkiin ja Espooseen

 

Haemme

Sähköasentajia vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan organisaatioomme Malmin ja Espoon toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla käynnissä oleviin sähköprojekteihimme. Kohteitamme ovat mm. asuntotuotantokohteet, toimitilat, liiketilat ja -keskukset, koulut, metroasemat sekä muut monipuoliset korjaus- ja uudisrakennushankkeet.

 

Edellytämme

Sinulla on tehtävään sopiva sähköasentajan peruskoulutus, kokemusta sähköasennustöistä noin 3-5 vuotta sekä kykyä itsenäiseen ja tuottavaan työskentelyyn.

 

Tarjoamme

Tarjoamme kykyjäsi vastaavia monipuolisia sähköasennustöitä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa vastuuta. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, laadukkaat työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit.

 

 

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Meitä onkin jo yli 200 ja toimimme ympäri pääkaupunkiseutua sekä kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Koulutuksen avulla pyrimme laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

 

 

 

Hakemukset

Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätiedot tehtävästä:

Projektijohtaja Mika Lindén

puh. +358 50 351 4896

mika.linden@amplit.fi

 

Päivitetty 8.1.2019