Huollon ja kunnossapidon sähkö- ja LVI-asentajia

 

Haemme

Haemme Huolto ja kunnossapidon-osastollemme sähkö- ja putkiasentajia vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan organisaatioomme pääkaupunkiseudulle. Asiakkaitamme, joille teemme taloteknistä huoltoa ja ylläpitoa sekä modernisointeja, ovat mm. julkinen sektori, isot kiinteistönomistajat, kiinteistösijoittajat, käyttäjäomistajat ja isännöitsijätoimistot.

 

Edellytämme

Sinulla on tehtävään sopiva peruskoulutus, kokemusta asennustöistä noin 3-5 vuotta,  asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä ratkoa ongelmia ja työskennellä itsenäisesti.

 

Tarjoamme

Tarjoamme kykyjäsi vastaavia monipuolisia asennustöitä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa vastuuta. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, laadukkaat työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit.

 

 

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Meitä onkin jo yli 200 ja toimimme ympäri pääkaupunkiseutua sekä kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Koulutuksen avulla pyrimme laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

 

 

 

Hakemukset

Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätiedot tehtävästä:

Huollon ja kunnossapidon liiketoimintajohtaja Petri Myllyniemi

puh. +358 40 590 7618

petri.myllyniemi@amplit.fi

 

Päivitetty 8.1.2019