Sähkön ja LVI:n aliurakoitsijoita

 

Haemme

Haemme jatkuvasti laadukkaita aliurakoitsijakumppaneita sekä sähkön että LVI:n urakoihin. Kohteitamme ovat mm. asuntotuotantokohteet, toimitilat, liiketilat ja -keskukset, koulut, metroasemat sekä muut monipuoliset korjaus- ja uudisrakennushankkeet.

 

 

Edellytämme

  • Viranomaisvelvollisuuksien moitteetonta hoitamista
  • Laadukasta työnjälkeä
  • Suomenkielen taitoa

 

Tarjoamme

  • Yhteistyön luotettavan ja vakavaraisen suomalaisen perheyrityksen kanssa
  • Toimivan projektinhallintajärjestelmän
  • Monipuolisen ja ammattitaitoisen talotekniikan taustatiimin

 

 

Amplit yhteistyökumppanina

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Meitä onkin jo yli 200 ja toimimme ympäri pääkaupunkiseutua sekä kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Koulutuksen avulla pyrimme laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

 

Lisätiedot

Sähkö

Toimitusjohtaja Jussi Kuusela

puh. +358 50 528 0978

jussi.kuusela@amplit.fi

LVI

LVI-toimialajohtaja Antti Jalova

puh. +358 50 576 9493

antti.jalova@amplit.fi

Päivitetty 8.1.2019